сите категории

за нас


DEEKON GROUP CO., LTD

Deekon Group Co., Ltd е еден од најголемите добавувачи на производи отпорни на куршуми за кинеската армија, вооружената полиција и полицискиот оддел. Имаме напредна опрема и одлична технологија за да се осигураме дека нашиот квалитет и нашите инженери за истражување и развој продолжуваат да иновираат и развиваат нови производи според барањата на крајните корисници. Во меѓувреме, би можеле да обезбедиме многу конкурентна цена поради рафинираното управување со производството. Во иднина, ќе продолжиме да го земаме духот на претпријатието „Еден производ отпорен на куршуми е живот“, ќе го почитуваме ветувањето „Квалитетот на прво место, најмногу услуга“, ќе ги забрзаме и зголемиме чекорите за истражување и развој и напорите за проширување на пазарот на нови производи. ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ +

производи


Се фокусираме на квалитетни, професионални иновации, за да ви обезбедиме квалитетни производи

Сертификат


Вашата доверба е нашата најголема движечка сила за напредок, ве молиме верувајте ни 100 проценти.

Сертификат за шлем отпорен на куршуми

Сертификат за шлем отпорен на куршуми

Сертификат за шлем отпорен на куршуми

Сертификат за шлем отпорен на куршуми

Сертификат за плочка отпорни на куршуми

Сертификат за плочка отпорни на куршуми

Сертификат за панцир

Сертификат за панцир